Anunțuri stagii practica

STAGII DE PRACTICĂ OFERITE DE CĂTRE EAM

EAM oferă studenților săi posibilitatea de a se înscrie, până la data de 8 MARTIE 2024, într-un stagiu de practică într-una din instituțiile partenere facultății noastre, cu respectarea următoarelor cerințe, OBLIGATORII:

  1. Studenții pot face O SINGURĂ OPȚIUNE, O SINGURĂ DATĂ!
  2. Cei care au optat deja pentru desfășurarea stagiului de practică la Ministerul Finanțelor sau au trimis o convenție în secretariat, NU SE MAI POT ÎNSCRIE ÎNTR-O ALTĂ INSTITUȚIE!
  3. Locurile se ocupă în ordinea înscrierilor, iar la atingerea numărului maxim de studenți înscriși, formularul se blochează automat; în această situație puteți să alegeți un alt partener!
  4. Studenții care aleg să își desfășoare stagiul de practică la INFOCONS, vor trebui, după completarea chestionarului, să trimită, OBLIGATORIUo scrisoare de intenție (după următorul model: https://cariera.ejobs.ro/scrisoare-de-intentie-model/) la adresa secretariat@infocons.ro!

STUDENȚII CARE NU RESPECTĂ CERINȚELE DE MAI SUS, NU VOR FI REPARTIZAȚI ȘI VOR TREBUI SĂ ÎȘI GĂSEASCĂ PE CONT PROPRIU UN PARTENER DE DESFĂȘURARE A STAGIULUI DE PRACTICĂ!

Pentru înscriere completați, de pe contul instituțional, formularul corespunzător locului în care doriți să desfășurați stagiul de practică: