Anunțuri stagii practica

Anunț

COMPANIA MUNICIPALĂ TERMOENERGETICA BUCUREȘTI S.A. organizează, în cadrul programului "Studenții de azi, economiștii de mâine", stagii de practică pentru studenți, facilitând astfel consolidarea cunoștințelor teoretice și formarea abilităților practice!
Pentru a aplica la acest program, studenții trebuie să transmită un CV și o scrisoare de intenție la adresa de e-mail: practica@cmteb.ro

STAGII DE PRACTICĂ OFERITE DE CĂTRE EAM

EAM oferă studenților săi posibilitatea de a se înscrie, până la data de 20 februarie 2023, într-un stagiu de practică într-una din instituțiile partenere, cu respectarea următoarelor cerințe:

  • Studenții pot face O SINGURĂ OPȚIUNE !
  • Cei care au optat deja pentru desfășurarea stagiului de practică la GlobalBox.world, Ministerul Finațelor sau au trimis o convenție în secretariat, NU SE MAI POT ÎNSCRIE ÎNTR-O ALTĂ INSTITUȚIE!
  • Locurile se ocupă în ordinea înscrierilor, iar la atingerea numărului maxim de studenți înscriși, chestionarul se blochează automat; în această situație va trebui să alegeți un alt partener!
  • Studenții care aleg să își desfășoare stagiul de practică la INFOCONS, vor trebui, după completarea chestionarului, să trimită, OBLIGATORIU, o scrisoare de intenție la adresa catalin.manescu@defs.ase.ro!
  • Înscrierile la Garda Națională de Mediu se fac DOAR PENTRU STUDENȚII ANULUI 2 LICENȚĂ, iar cele pentru GS TRAINING, DOAR PENTRU STUDENȚII ANULUI 2 MASTERAT!

Studenții care nu respectă cerințele de mai sus, nu vor fi repartizați și vor trebui să își găsească pe cont propriu un partener de practică!

Pentru înscriere completați, de pe contul instituțional, chestionarul corespunzător locului în care doriți să desfășurați stagiul de practică:

Practica

STAGIU DE PRACTICĂ LA MINISTERUL FINANȚELOR PUBLICE

Studenții care doresc să își desfășoare stagiul de practică în cadrul Ministerului Finanțelor Publice, în perioada martie-mai 2023, trebuie să respecte următorii pași:

PASUL 1: Studenții interesați vor completa formularul de înscriere, disponibil aici: https://forms.gle/8SxPfhMWxZ7jkqBV9, pana la data de 27 ianuarie 2023, ora 12.00.

PASUL 2: Studenții vor depune la secretariatul facultății EAM convenția cadru MF-ASE și Anexa nr 1 la Convenția cadru - Portofoliul de practica, în 3 exemplare originale si semnate de studenti, completate cu datele proprii, alături de un CV în format Europass si Copia CI, pana la data de 27 ianuarie 2023, ora 12.00.

Convenția cadru

SC Shop Glocal SRL

În vederea îmbunătățirii platformei globalbox.world, SC Shop Glocal SRL selecteaza 10 studenți pentru desfășurarea stagiului de practică. Doritorii se pot înscrie accesând următorul formular: https://docs.google.com/forms/d/1HWolfPWFVvqlLZ2P7o-gHBygCOMuWE9DWpkVd_lONRs/edit?pli=1
Practica