GRUPE DISCIPLINE OPTIONALE, AN III

LISTE REPARTIZARE BUGET - TAXA, an I licenta 2020-2021

Facultatea Economie Agroalimentara si a Mediului afiseaza in continuare listele continând situatia locurilor ocupate la buget si la taxa, in semestrul al II-lea, de catre studentii inmatriculati in anul I de studii, forma de invatamânt cu frecventa.

Listele cuprind studentii inmatriculati conform optiunilor exprimate de acestia la momentul la care s-au inscris, sens in care au depus toate documentele cerute de legislatia in vigoare pentru validarea inscrierii.

Durata pentru care listele sunt disponibile pentru consultare este de 5 zile de la momentul afisarii acestora.

Liste repartizare Buget - Taxa, An I

Orar semestrul II

Licenta IF

Licenta ID

Master anul I

Master anul II

Procedura de plata a taxelor

In conformitate cu art. 47 al Regulamentului privind activitatea didactica pentru studiile universitare de licenta si art. 45 al Regulamentului privind activitatea didactica pentru studiile universitare de masterat, taxa aferenta disciplinelor nepromovate trebuie achitata* cu cel putin patru zile lucratoare inainte de data sustinerii examenului, utilizând una dintre modalitatile urmatoare:

  • numerar la toate ghiseele BRD si BCR;
  • ordin de plata în contul RO59BRDE445SV36571854450 - cont in LEI, deschis la BRD agentia ASE, cod fiscal 4433775, Academia de Studii Economice din Bucuresti
  • ordin de plata în contul RO16RNCB0072001607860102 - cont in LEI, deschis la BCR, cod fiscal 4433775, Academia de Studii Economice din Bucuresti.

In vederea identificarii în contabilitate a platii, va rugam:

  • sa precizati la "DETALII": numele si prenumele *, CNP *, facultatea, anul de studii, grupa. (* daca plata este realizata de catre o alta persoana, va rugam sa aveti în vedere ca la "Detalii" sa mentionati informatiile privind studentul pentru care este realizata plata).
  • sa transmiteti un email la eam@ase.ro cu o copie dupa dovada platii.

* Taxa pentru evaluarile nepromovate este de 75 lei/examen.

Procedura de plata a taxelor aplicate in Academia de Studii Economice din Bucuresti, în care puteti gasi codurile necesare pentru platile realizate la BRD este disponibila aici:

Biblioteca online

Cursurile, cartile, lucrarile aplicative, alte publicatii recomandate sau solicitate de catre cadrele didactice pentru asigurarea bibliografiei corespunzatoare disciplinelor din planul de invatamant sunt disponibile pentru consultare in format electronic in Biblioteca online

Programare examene semestrul I 2020 - 2021

LICENTA - IF (invatamant cu frecventa)


LICENTA - ID (invatamant la distanta)


Program de lucru cu studentii si publicul

  • Luni, Marti si Joi: 12.00 - 14.00
  • Miercuri: 16.00 - 18.00

Pe toata perioada desfasurarii online a activitatilor didactice, Secretariatul Facultatii EAM poate fi contactat prin email la adresele: eam@ase.ro, georgeta.sandu@eam.ase.ro, craus.alexandrina@eam.ase.ro, carmen.simion@ase.ro si telefon: 0372.715.505

 

GRUPE ANUL I 2020-2021

GRUPE ANUL II 2020-2021

GRUPE ANUL III 2020-2021