Scoala doctorala ECONOMIE II

DESPRE PROGRAM

Pregatirea doctorala în Facultatea Economie Agroalimentara si a Mediului are o traditie de patru decenii, aceasta desfasurându-se potrivit regulamentelor adoptate în diferite perioade si fiind urmata atât de absolventii facultatii cât si de cei ai altor facultati si universitati din tara si din strainatate.

În ceea ce priveste perioada recenta, începând cu anul universitar 2005-2006, programul de doctorat a introdus cerinte noi si un alt mod de desfasurare, sub forma scolii docotrale. Ulterior, începând cu anul universitar 2009-2010, s-a constituit scoala doctorala Economie II.

Pregatirea doctorala se realizeaza în domeniile economie agroalimentara si economia mediului, iar temele de cercetare vizeaza prioritar: politicile economice în agricultura, industrie alimentara, distributia produselor agricole si alimentare si protectia mediului; dezvoltarea rurala si regionala; managementul si marketingul agroalimentar.

Au condus sau continua sa conduca pregatirea doctorala urmatorii profesori universitari ai departamentului: Vasile Malinschi, Oprea Parpala, V.V. Topor, NIcolae David, Gheorghe Fratila, Sandu Costache, Letitia Zahiu, Radu Voicu, Florina Bran, Victor Manole, Dan Boboc, Nicolae Istudor, Gabriel Popescu, Mirela Stoian Mai mult...

PROGRAM AUDIENTE DIRECTOR SCOALA DOCTORALA ECONOMIE II

Marti, 14:30-16:30

Sala 3203, Cladirea Mihail Moxa, nr.5-7

Tel.: 021 31 91 900/566