Asociatia Studentilor la Economie Agroalimentara si a Mediului - ASEAM

MISIUNE SI VALORI

Asociatia Studentilor la Economie Agroalimentara si Mediului contribuie la dezvoltarea profesionala si personala a tinerilor prin consolidarea relatiilor intre mediului universitar si mediul de afaceri.

  • Adaptabilitate
  • Solidaritate
  • Eficienta
  • Altruism
  • Motivatie

CINE SUNTEM SI CE FACEM ?

Povestea ASEAM a inceput cu trei tineri care si-au dorit sa schimbe experientele studentesti ai prietenilor lor prin oferirea de noi oportunitati in cadrul universtatii. Dupa ce li s-au mai alaturat alti trei colegi, si-au luat inima in dinti si au decis ca e timpul pentru realizarea de evenimente frumoase alaturi de colegii lor. Asa s-au pus bazele ASEAM intr-o zi norocoasa de luni, 15 septembrie 2014. De atunci am avut un an plin de provocari care au facut asociatia sa creasca cu membri frumosi si proiecte ambitioase, iar profesorii Facultatii de Economie Agroalimentara si a Mediului nu au fost nicicând mai aproape de noi, sprijinindu-ne in activitatile noastre. Credem cu tarie ca traim intr-o era in care calea de a supravietui este sa iubim schimbarea. ASEAM doreste sa contribuie la dezvoltarea profesionala si personala a tinerilor prin consolidarea relatiilor intre mediului universitar si mediul de afaceri. Impreuna putem schimba viata studenteasca !

MEMBRII FONDATORI:

  1. Alina Zaharia - Presedinte: alina.zaharia@eam.ase.ro
  2. Adina Carmen Frincu - Vicepresedinte
  3. Ioana Claudia Todirica - Vicepresedinte
  4. Alin Toderasc - Vicepresedinte
  5. Alin Balan - Secretar

ASEAM iti ureaza succes in noul an universitar si cât mai multe realizari !

OBIECTIVE

Apararea si promovarea drepturilor si intereselor studentilor in raporturile cu forurile academice superioare si reprezentanti ai ministerelor.

Dezvoltarea de proiecte ce aduc beneficii studentilor.

Crearea de oportunitati si oferirea de consultanta in vederea dezvoltarii profesionale si personale a membrilor asociatiei si a studentilor.

Educarea, consilierea si informarea studentilor si membrilor asociatiei cu privire la mediul universitar si mediul de afaceri, prin actiuni proprii, publicatii, studii de piata si orice alte mijloace de informare in masa.

Dezvoltarea parteneriatului international cu alte universitati si organizatii.

Colaborarea cu organizatii profesionale si cu institutii abilitate guvernamentale si neguvernamentale, cu atributii in domeniul economiei, agroalimentar si al mediului, in scopul indeplinirii misiunii asociatiei.

Desfasurarea de activitati publicistice si editoriale.

Desfasurarea de activitatilor de cercetare-dezvoltare in domeniile: economie, agroalimentar si protectia mediului.