Evenimente interne

INITIATIVA ASEAM

In data de 10.04.2021, o parte din membrii ASEAM au fost implicați în activitatea de împădurire în comuna giurgiuveană Malu. Peste 2000 de puieți de salcie au fost plantați cu ajutorul voluntarilor implicați în acest proiect. Ne-a făcut o deosebită plăcere să participăm la această acțiune și să contribuim la dezvoltarea unui mediu durabil.

Future Stars

Facultatea de Economie Agroalimentară și a Mediului organizează luni, 19.04.2021, la ora 17.30, în cadrul proiectului „Future Stars - parteneriat sustenabil pentru practica studenților”, prima întâlnire alături de partenerii din mediul de afaceri

Future Stars

ADMINISTRAREA AFACERILOR IN INDUSTRIA VINULUI

Program postuniversitar

In Facultatea de Economie Agroalimentara si a Mediului s-a desfasurat Programul Postuniversitar "Administrarea Afacerilor în Industria Vinului".

Mulțumim invitatilor si tuturor participantilor!

Gala Excelentei in ASE

Gala Excelentei in ASE, editia 2020, si-a desemnat castigatorii
Gala Excelentei in ASE

Gala Excelentei in ASE, editia 2020, si-a desemnat castigatorii!

Premiul pentru cercetare studenteasca a fost obtinut de studentul Facultatii de Economie Agroalimentara si a Mediului, Danut Dumitru Mercan, anul II, Masterat Economia si Administrarea Afacerilor Agroalimentare.

Se continua astfel, pentru al treilea an consecutiv, traditia ca acest premiu sa fie decernat studentilor facultatii noastre.

Felicitari tuturor !

COMUNICAT DE PRESA INCHIDERE PROIECT SIPOCA 393