Concursuri

PROGRAMUL DE PRACTICĂ LIDL

Programul se adresează studenților și se desfășoară pe o perioadă de 3 luni (martie -mai) în departamentele: Achiziții Interne, Contabilitate, Resurse Umane, PR. Data limită de aplicare a CV-urilor este 25 Ianuarie 2017 Mai mult...

CONCURS privind ocuparea a 20 de locuri la STAGIUL DE FORMARE PENTRU CARIERA TA

Facultatea EAM în parteneriat cu Carrefour România urmează să desfășoare în perioada imediat următoare un proiect care are ca obiectiv realizarea unui program de training pe teme ce țin de DEZVOLTAREA PERSONALĂ pentru 20 de studenti. Selecția se realizează ținând cont de următoarele componente: video de prezentare a studentului (60%); CV (20%); Note (20%). 

Înscrierile au loc până pe 31 ianuarie 2017. Mai mult...

ȘCOALA DE VARĂ „INTELIGENȚĂ TERITORIALĂ PENTRU DEZVOLTARE DURABILĂ”

Studentele Masă Iuliana, Pîndaru Georgiana Cătălina și Posea Ana-Maria de la programul de masterat MPDRR al Facultății EAM au participat la Școala de vară cu tema „Inteligență teritorială pentru dezvoltare durabilă”, care s-a desfășurat în perioada 28 august-3 septembrie 2016, în Geoparcul Dinozaurilor din „Țara Hațegului”. Școala de vară a fost organizată de Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Business și Turism, Departamentul de Turism și Geografie în parteneriat cu Universitatea din București și Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj. Școala de vară s-a finalizat cu prezentarea de idei de afaceri care trebuiau să țină cont de statutul parcului, să implice comunitatea locală și să exprime ceea ce au învățat studenții în acest stagiu. Echipa din care a făcut parte studenta Masă Iuliana a obținut premiul II cu proiectul unei microberării care să producă „Berea Bondocului” - un brand localMai mult...

FEEDING FAIR

Constantin Patricia, masterand anul I, a participat la Milano la evenimentul Feeding Fair organizat de Future Food Institute.  Evenimentul s-a desfasurat pe parcursul a 10 ore in care participantii (specialisti in economie, alimentatie, cibernetica, studenti, antreprenori, membri ai unor ONG-uri si companiii renumite  din intreaga lume) s-au organizat pe echipe si au generat idei pe subteme de interes pornind de la tema generala a malnutritiei. Patricia si Sergiu, cei doi studenti participanti, s-au inscris in echipa care a avut ca obiectiv generarea unei solutii inovatoare privind etichetarea alimentelor. S-au descurcat exceptional. Proiectul echipei din care au facut ei parte, desi nu a fost cel castigator, a fost considerat cel mai inovator din punct de vedere al tehnologiei. Detalii...