Arhiva-home

ADMITERE

LICENTA

MASTERAT

Informatii admitere licenta si masterat

DOCTORAT

EVALUAREA CADRELOR DIDACTICE DE CATRE STUDENTI

In acesta perioada are loc evaluarea cadrelor didactice de catre studenti, conform cu "Metodologia de evaluare a cadrelor didactice" dupa cum urmeaza:

 1. pentru disciplinele cu finalizare prin colocviu sau proba de verificare perioada de evaluare a CD este 6 mai - 19 mai 2019
 2. pentru disciplinele cu finalizare prin examen perioada de evaluare a CD este 20 mai - 2 iunie 2019

Codurile pentru studenti – licenta si masterat – vor fi distribuite de catre reprezentantii Senatului Studentesc.

In vederea evaluarii cadrelor didactice, accesati aplicatia:

http://campus-virtual.ase.ro/Evaluare_ASE/index.asp

STAGIU DE PRACTICA LA SIE 2019

          

Informatii suplimentare pot fi solicitate la sala 0210 din Cladirea Ion N. Angelescu, telefon 021.319.1900 – int. 530.

Serviciul de Informatii Externe ofera studentilor de la Academia de Studii Economice din Bucuresti posibilitatea de a efectua un stagiu de practica în domeniul OSINT (Open Source Intelligence). Participarea la stagiu asigura studentilor admisi o experienta complementara studiilor universitare, într-un domeniu de activitate rezervat profesionistilor de elita.

În cursul anului 2019, lunile iulie si august, Serviciul de Informatii Externe organizeaza 2 serii de practica cu durata de o luna, numarul de locuri puse la dispozitie fiind, de regula, câte 4 în fiecare serie. Stagiul este destinat studentilor aflati la sfârsitul primului an de masterat. Numarul de credite transferabile care va fi obtinut în urma desfasurarii stagiului este stabilit de catre Academia de Studii Economice. 

INCEP CURSURILE CARREFOUR 

Facultatea de Economie Agroalimentara si a Mediului împreuna cu Carrefour România vor dezvolta pe parcursul semestrului al II-lea un proiect pilot care cuprinde 10 sesiuni de cursuri de dezvoltare personala pentru 20 de studenti de la ciclul licenta, anul III.

Festivitatea de deschidere a stagiului de formare "CARIERA MEA DE SUCCES", realizat de Facultatea de Economie Agroalimentara si a Mediului în parteneriat cu Carrefour România si Cube Training, va avea loc luni, 4 martie 2019, orele 13.30, sala 3304.

Studentii selectati pentru urmarea acestor cursuri sunt:

Bratu Ionut, Burghelea Ionut, Lazaroiu Denisa, Dogaru Diana-Maria, Dumitrache Carina-Madalina, Dumitrascu Miki Catalin, Gavrilei Maria-Andreea, Ionita Iuliana Valentina, Marin Florina, Nicolae Magdalena, Rau Nicoleta Alexandra, Selaru Alexandra Stegana, Sterie Maria Cristina, Tibrian  Andreea, Vaida Ariana Maria, Zafiu Maria Adina.

GALA EXCELENTEI IN ASE - EDITIA 2018

Joi, 22 noiembrie 2018, incepand cu ora 18.00, in Aula Magna a Palatului ASE, a avut loc Gala Excelentei in ASE, eveniment dedicat "Zilei Economistului" si "Zilei universitarului economist". Evenimentul a fost marcat de momente muzicale, oferite de Solartis Quartet si Corul ASE.

Premiul pentru excelenta in cercetare studenteasca a fost primit de Catalin Marian Cucu, student la Facultatea de Economie Agroalimentara si a Mediului si membru al AEEClub.

Premiul pentru excelenta in cercetare, la nivelul studiilor doctorale, a fost primit de Bogdan Chiripuci, doctorand la Facultatea de Economie Agroalimentara si a Mediului.

Felicitari!

OLIMPIADA NATIONALA A ECONOMISTILOR ÎN FORMARE 2018

În urma prezentarii în Adunarea Generala a AFER, Olimpiada Nationala a Economistilor în Formare (ONEF), editia a XIII-a, 2018, a fost organizata la Academia de Studii Economice din Bucuresti, în cadrul manifestarilor prilejuite de cea de-a 105-a aniversare.

Facultatea noastra a fost gazda a acestui eveniment - sectiunea licenta - Facultatea de Economie Agroalimentara si a Mediului; coordonatorul comitetului de organizare la nivelul facultatii: doamna prodecan conf. univ. dr. Simona Roxana Patarlageanu (rpatarlageanu@eam.ase.ro).

Accesati detalii despre eveniment.

DESCHIDEREA ANULUI UNIVERSITAR 2018-2019


Ceremonia de deschidere a anului universitar 2018-2019 la Facultatea de Economie Agroalimentara si a Mediului a avut loc luni, 1 octombrie 2018, orele 11:00, în Aula Magna, Cladirea Ion N. Angelescu, Piata Romana, nr. 6.

NOAPTEA CERCETATORILOR EUROPENI, EDITIA 2018

        

În zilele de 28 si 29 septembrie 2018, Facultatea de Economie agroalimentara si a Mediului, în parteneriat cu ASEAM (Asociatia Studentilor la Economie Agroalimentara si a Mediului) a participat la Noaptea Cercetatorilor Europeni, editia 2018.

EAM si ASEAM au organizat urmatoarele evenimente:

 • 28.09.2018- 17.00-18.30: Vizita Palatului ASE – Turul ghidat al Palatului ASE din Piata Romana nr. 6. Se vor vizita Aula Magna, Biblioteca –sala de lectura Victor Slavescu.
 • 28.09.2018- 17.00-22.00 & 29.09.2018- 11.00-15.00:  Workshop cu tema "Ambalarea ecologica-metoda Furoshiki" – Workshopul îsi propune sa demonstreze ca punga de plastic sau hartie poate fi înlocuita cu un obiect pe care toata lumea îl are la îndemâna si care nu îsi pierde destinatia initiala niciodata.
 • 28.09.2018- 17.00-22.00 & 29.09.2018- 11.00-15.00:  Workshop cu tema "Tu stii care este amprenta ta de apa?" – Când te speli pe dinti si lasi apa sa curga, cineva sufera de sete. Hai sa vezi cum poti sa salvezi vieti aplicând câteva reguli simple!

PETRECEREA DE CRACIUN EAM 2018 ÎN IMAGINI

Luni, 17 decembrie 2018, orele 18.00, a avut loc Petrecerea de Craciun a Facultatii de Economie Agroalimentara si a Mediului, organizata de ASEAM si EAM.


EAM ORGANIZEAZA MESE ROTUNDE PE TEME DE POLITICA AGRARA

Academia de Studii Economice împreuna cu Academia Româna si Academia de Stiinte Agricole si Silvice realizeaza în anul universitar 2016-2018 un ciclu de sase mese rotunde, pe teme de politica agrara, cu participarea unor personalitati de seama din mediul academic, administratie publica si mediul de afaceri.

Pâna în prezent au fost editate sase brosuri, ca rezultat al întâlnirilor care au avut ca obiect de lucru: “Piata pamântului. Relatiile de proprietate din agricultura”, “Comasarea terenurilor din agricultura”, "Asocierea si cooperarea în agricultura", "Gospodaria taraneasca în economia rurala" si "Cercetarea agricola - prezent si perspective".

PROGRAMUL "CARIERA MEA DE SUCCES" EAM - CARREFOUR A ÎNCEPUT

Deschiderea oficiala a programului „Cariera mea de succes”, realizat de Facultatea de Economie Agroalimentara si a Mediului în parteneriat cu Carrefour România si Cube Training a abut loc miercuri, 7 martie 2018, ora 16.30, sala 3304.
Accesati galeria foto a evenimentului
.

FORUMUL PENTRU DEZVOLTARE DURABILA SI ANTREPRENORIAT

   

Avem deosebita placere sa va invitam la evenimentele organizate de facultatea noastra în cadrul Forumului pentru dezvoltare durabila si antreprenoriat în data de 14 martie 2018. Obiectivul acestui forum îl reprezinta întarirea relatiilor de cooperare dintre mediul academic, institutiile publice si mediul privat în vederea elaborarii în comun a unor documente si strategii pentru o dezvoltare durabila. Program 14 martie 2018:

15:00 - 16:20, Aula Magna

 • Bogdan Pandelica, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
 • Dicu Cornel, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale
 • Anton Giminadis, Oficiul National al Viei si Produselor Vitivinicole

16:30 - 17:50, Aula Magna

 • Silviu Diaconu, Carrefour
 • Nelu Stoian, SC Oenoconsult
 • Virgil Diaconu, METRO România

EVENIMENT VINTEST

Facultatea Economie Agroalimentara si a Mediului din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, prin studentii sai si cadrele didatice participa la cea de-a VII-a editie a Salonului VINTEST, VIN DE CRACIUN – Vinul, Arta si Design-ul, din Campania „Iubesc Vinul Romanesc”, organizata de VINVEST si Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu.

Evenimentul va avea loc in perioada 15-17 decembrie 2017, intr-un cadru expozitional deosebit, Sala Expozitionala a Universitatii de Arhitectura si Urbanism " Ion Mincu", din Bucuresti.       

Pagina de facebook a evenimentului:https://www.facebook.com/vintest/?ref=br_rs

Mai multe detalii despre eveniment...

STUDENTII EAM PARTICIPA LA TÂRGUL INDAGRA

Studentii Facultatii de Economie Agroalimentara si a Mediului au participat, sambata, 28 octombrie 2017, la cel mai mare si important eveniment agricol din România, târgul INDAGRA, organizat de catre ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din România sub Înaltul Patronaj al Presedintelui României.

ADMITERE MASTER SEPTEMBRIE 2017

Stimati candidati,

Testul grila se sustine în data de 13 SEPTEMBRIE 2017, în AMFITEATRUL 2 (cladirea ION ANGELESCU)

 • INTRAREA CANDIDATILOR ÎN SALA: ORELE 8.00 – 9.00
 • EXAMENUL: ORELE 9.30 – 12.00

DECANUL FACULTATII EAM PREZINTA FILIERA VINULUI ÎN FATA EXCELENTEI SALE H.E. HANS KLEMM, AMBASADORUL SUA ÎN ROMÂNIA

În data de 15.02.2017, decanul facultatii noastre, dl. profesor Dan Boboc, a participat la invitatia Excelentei sale H.E. Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, la un dineu oferit Asociatiei Alumni formata din românii care au beneficiat de burse de studiu în SUA. Cu aceasta ocazie, dl. decan a facut o scurta prezentare a filierei vinului din România. 

ANUNT - ABSOLVENTI 2017


Adeverintele de absolvire vor fi eliberate dupa urmatorul program:

 • luni 31 iulie, orele 9-14, sala 1115,
 • marti, 1 august 2017, orele 9-16, sala 1115,
 • miercuri, 2 august 2017, orele 9-16, sala 1115,
 • joi, 3 august 2017, orele 9-13, sala 3204
 • vineri, 4 august 2017, orele 9-13, sala 3204.

Începând cu 11 septembrie 2017 vor fi eliberate de Secretariatul Facultatii EAM conform programului de lucru.